Action for ungdomsfamilien

Updated: Jun 16

For den som reiser med større barn og ungdom kan ofte de rolige aktivitetene være litt kjedelige, og å fylle dagene med action og spenning kan ofte være nøkkelen til en vellykket ferie. Her er våre tips:


Gjøvik Klatrepark

På Øverby, med fantastisk utsikt over hele Gjøvik, finner du Gjøvik Klatrepark. Her er det klatreløyper oppe i trærne, der høyden varierer fra en halvmeter, til nesten 15 meter over bakken! Løypene er tilpasset både voksne og barn, og har forskjellige vanskelighetsgrader. Start gjerne med de lave og enkle løypene, og arbeid deg oppover. Sikkerheten ivaretas med førsteklasses utstyr og dyktige instruktører. Man kan fort bruke mange timer i parken, så det mulighet til å kjøpe noe godt i kaféen, eller å ta med niste selv.

https://gjovik-klatrepark.no/Gjøvik skatepark

Skateparken rett ved Gjøvik er en stor skatepark som passer både nybegynneren og den proffe. Parken er delt i to deler: en del for den som liker å skate buer og en del for skatere som liker å skate elementer. I tillegg finner du også en tradisjonell bowl som gjør skateanlegget i Gjøvik til et fullverdig anlegg. Området rundt skateparken er pent utsmykket med klatrestativ, benker og kiosk, slik at man kan kose seg i sola selv om man trives best med beina godt plantet på bakken.Fastland Friluftsbad

Fastland er et utendørs badeanlegg med fasiliteter for hele familien! Her finner du et 200 meter langt friluftsbasseng med stupetårn, sandvolleyballbaner, tennisbaner, skateboardrampe, griller, og kiosk. Et perfekt sted å nyte sommersola på!

227 views

TAKK TIL JULEBYENS SAMARBEISPARTNERE:

HOLD DEG OPPDATERT

Få nyhetsbrev om Gjøvik-happenings!

Kontakt oss

ByLIV ønsker innspill fra innbyggere, foreninger, butikker og andre som vil være med å gjøre Gjøvik til en enda bedre by. Ønsker du å bidra, eller har du gode forslag, ta gjerne kontakt med oss.

E-POST

SOME

  • Facebook logo

ARRANGØR? LEGG INN DITT ARRANGEMENT HER:

SIDEN DRIFTES AV

Gjøvikkommune_cmyk-01.png
BvG_logo.png

Gjøvik er en del av Innlandet, for aktiviteter utenfor byen, besøk:

© 2020 FROSTRØYK