5 tips for barna


1.

Ake på Bergsjordet er en populær aktivitet med høy fart og god utsikt! Mange barn samles der i helgene for å teste ut akematter, rattkjelker og romperallyer. I vinterferien håper vi på godt føre og sol på nesen når vi tar turen til toppen

2.

Gjøvik Sjokolade er byens egne sjokoladefabrikk. Tenk å kunne få spise helt nylaget sjokolade i alle former og farger. På. utsalget i Storgata er det også mulig å sette seg ned å drikke en deilig kopp med varm sjokolade.


3.

Vitensenteret Innlandet på Gjøvik er fylt med aktiviteter og eksperimenter innenfor naturvitenskap, matematikk og teknologi for store og små!
4.

Skøyter på Gjøvik Stadion er en populær aktivitet på vinterstid. Gjøvik kommune har laget en stor flott kunstisbane som er åpen for alle.

5.

Gjøvik kino er en av regionens mest moderne kinoanlegg og har til enhver tid barnefilmer på programmet. De har også deilig nypoppet pocorn i kiosken og er en fin aktivitet for hele familie.

´

TRYKK HER FOR ANDRE AKTIVITETER PÅ GJØVIK

69 views

Recent Posts

See All

Frostrøyk/2020

Kontakt oss

ByLIV ønsker innspill fra innbyggere, foreninger, butikker og andre som vil være med å gjøre Gjøvik til en enda bedre by. Ønsker du å bidra, eller har du gode forslag, ta gjerne kontakt med oss.

SOME

  • Facebook
  • Instagram

EPOST      post@gjovikby.no

ARRANGØR?  Registrer ditt arrangement her!

Siden driftes av

Besøk vår

samarbeidspartner:

visit_innlandet2020.png

HOLD DEG OPPDATERT

Få nyhetsbrev om Gjøvik-happenings!