top of page

Sommertips for barna

Updated: Aug 25, 2021


1.

Badeplasser har vi masse av i og rundt Gjøvik! På varme dager kan man velge og vrake i lune viker, tjern, strender, utendørsbasseng og odder. For mange barn er det nettop bading og is som forbindes med ordentlig sommerferie!


2.

Gjøvik Sjokolade er byens egne sjokoladefabrikk. Tenk å kunne få spise helt nylaget sjokolade i alle former og farger. Ved utsalget i Storgata er det også mulig å sette seg ned å nyte nylaget gelato i spennende smaker


3.

Vitensenteret Innlandet på Gjøvik er fylt med aktiviteter og eksperimenter innenfor naturvitenskap, matematikk og teknologi for store og små!
4.

Skateparken i Gjøvik sentrum er et høydepunkt for alle med skateboard eller sparkesykkel. I samme park er det også store lekeapparater og morsom vannfontene man kan kjøle seg ned i.5.

Gjøvik kino er en av regionens mest moderne kinoanlegg og har til enhver tid barnefilmer på programmet. De har også deilig nypoppet popcorn i kiosken og er en fin aktivitet for hele familie.
6.

Gjøvik Klatrepark holder åpent 10-16 hver dag hele sommeren og har løyper for alle ferdighetsnivåer. En absolutt nødvendig aktivitet for hele familien i sommer!


 

´

1,061 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page