top of page

Finn feriefølelsen i gjøvik

Updated: Jun 16, 2020

Uansett om man ønsker nye opplevelser sammen, eller rett og slett vil ta livet med ro, byr den hvite byen ved Mjøsa på alt dere trenger til en romantisk weekend eller lengre ferie. Her er noen av våre tips:


Otium Spa

Hvis man virkelig vil skjemme bort seg selv og hverandre, så er Otium Spa stedet! To boblebad, et større basseng, kaldkulp, to saunaer og treningsrom er blant fasilitetene som gjestene kan boltre seg i, gjerne i kombinasjon med noe godt i glasset. I tillegg kan man selvfølge la seg friste av forskjellige massasjer og kroppsbehandlinger.

Ramberget

For det turglade paret, kan vi anbefale det som virkelig er en av Gjøviks turperler; Ramberget. Ramberget ligger på et høydedrag nord for Gjøvik, med fantastisk utsikt over Mjøsa. For å komme dit går du på en fin sti gjennom nydelig skog på. Etter noen hundre meter kommer du til Ramberget, hvor det er nydelig utsikt og tilrettelagt bålplass. Adkomst til Ramberget gjøres enklest ved å kjøre til Lundstein skole.


Fauno

Fauno er en relativt ny italiensk restaurant der fantastiske pizzaer blir disket opp av en italiensk pizzakokk og stekt i vedfyrt pizzaovn. Fauno har en særdeles vakkert utsmykket uteservering foran restauranten, i tillegg til en bakgård som virkelig tar deg med til Italia.

363 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page