top of page

Valentines day! <3

Nyt dagen med noen du er ekstra glad i. Her er noen av våre tips til hvordan du kan gjøre dagen ekstra spesiell.1. Nyt en bedre frokost

Plukk opp frokost på en av byens bakerier. Bakeriene i byen tilbyr alt fra en sunn salat til en saftig bløtkake! Se en oversikt over kafeer og restauranter her2. Blomster til den heldige

Kjøp en blomsterbukett hos en av Gjøviks blomsterbutikker. Flere av butikkene tilbyr levering på døra, hvis du ønsker å overraske noen. Eller kanskje en kaktus hvis man foretrekker det?
3. Ja eller nei

Valentines er kjent for å være verdens mest romantiske dag, og passer perfekt for et frieri. Byens gullsmedforretninger står klare for å hjelpe.

If you liked it then you shoulda put a ring on it! Oversikt over gullsmedforrhandlere i sentrum og på CC
4. Spise ute

Nyt en av byens restauranter og book bord i forkant. Hvis du heller ønsker å være hjemme, tilbyr mange av byens restauranter takeaway eller hjemkjøring. Se de her

5. Kinodate

Dra på kinodate med kjæresten og se den romantiske komedien Marry Me med Jennifer Lopez og Owen Wilson i hovedrollen. Hvis dere ikke ønsker å se en romantisk komedie, går også filmer som Spiderman og Jackass forever.

Se kinoprogrammet her6. Mjøspromenaden

Rusle en tur langs Mjøspromenaden hånd i hånd og ta med en kosepakke fra Lasse Liten som dere kan dele på en benk langs turstien.

7. Romantisk date på isen

Ta dere en tur på skøytebanen! Skøyteisen på Gjøvik stadion er oppe fra 09.00 - 21.00 på hverdager. Trenger du utstyr? BUA Gjøvik låner ut utstyr gratis.

8. Spadag

Sett av tid til hverandre i en ellers travel hverdag med spadag hos Otium Spa. Om dere nyter noe godt å drikke på ved bassengkanten, eller om dere unner dere en behandling.


9. Bybadstua

Hva med en kald dukkert i Mjøsa før dere tar dere inn i bybadstua for å få igjen varmen? Du kan enten kjøpe enkeltbillett eller leie hele bybadstua hvis du foretrekker det! Booking finner du her

35 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page