• Marte S.

Studenter til sentrum

Oppføring av leilighetsbygget “Studinen” sentralt i Gjøvik er en fantastisk nyhet for bylivet. En uttalt målsetning for flere aktører i byen er å inkludere studentene i sentrumsmiljøet og da er studentboliger en utløsende faktor. 


Kai Mikaelsen og Øystein Topp bygger studentbolig-komplekset gjennom sine felles selskaper.


Syljuåsen AS er valgt som hovedentreprenør og byggingen er allerede godt i gang. 

Prosjektleder Aiman Shaqura ser frem til effekten av positive ringvirkninger for byen og prosjektet som en mulig start for en større nasjonal satsning på studentboliger. Proptech vil ligge i kjernen på det vi gjør for både å kunne skalere, være konkurransedyktige, ha høy grad av brukervennlighet og moderne løsninger. For leietakerne handler eiendom om arealbehov, men i økende grad også om en helhetsopplevelse og det skal vi streve langt etter å kunne skape! 


Det blir 80 leiligheter fordelt over fem etasjer. Leiligheter med balkonger og passasjer utgjør 3419 m2. I tillegg kommer takterrasser på 349 m2. Overbygd parkering på 225 m2.

Prosjektet omfatter også ombygging / utvidelse av tilknyttet Kiwi butikk. Ombygd areal for butikk utgjør 675 m2 og utivdelse 400 m2.


141 views

Recent Posts

See All

HOLD DEG OPPDATERT!

Få nyhetsbrev om Gjøvik-happenings

Frostrøyk/2020

Kontakt oss

ByLIV ønsker innspill fra innbyggere, foreninger, butikker og andre som vil være med å gjøre Gjøvik til en enda bedre by. Ønsker du å bidra, eller har du gode forslag, ta gjerne kontakt!

SOME

  • Facebook
  • Instagram

EPOST      post@gjovikby.no

ARRANGØR?  Registrer ditt arrangement her!

Siden driftes av

Besøk vår

samarbeidspartner:

visit_innlandet2020.png