top of page

Tips til ting å gjøre med vennegjengen

Updated: Feb 17, 2023



1. Piknik ute i skogen

Gå en tur i en av Gjøviks skogen og ta med en kosepakke fra Lasse Liten. Lurer du på hvor du skal gå? Sjekk ut Gjøviks Turstier





2. Langrennstur med vennegjengen

I Gjøvik finner du skispor for både rusletur og trening. Ta med appelsin og kvikklunsj på tur med vennegjengen! Her ser du en oversikt over skiløypene.



3. Nyt en kveld på byen

Gjøviks restauranter tilbyr nesten alt innenfor mat, og har et bredt utvalg. Spis ute eller bestill mat hjem sammen med vennegjengen! Her er en oversikt over Gjøviks spisesteder.







4. Bak kanelsnurrer

Hvis det er for kaldt for å være ute, kan dere kose dere inne med baking! Bak boller eller kanelboller som dere kan kose dere med foran peisen. Oppskrift finner du her.






5. Lag flotte islykter sammen

Når det er kaldt ute, er det mye morsomt man kan finne på! Lag islykter som dere kan dekorere med ute. Se hvordan her.






6. Gå på trugetur

Lei truger hos BUA og ta de med dere til utråkkete løyper. Hva med å prøve å gå videre innover skogen etter Bergstoppen?







7. Ta dere en rusletur langs Mjøsa

Nyt en fin vinterdag langs Mjøspromenaden. Ta med deg vennegjengen på en ekskursjon, smør nistepakker og ta med kamera - for langs Mjøsa er det mange fine steder man kan ta bilder!






8. Ha vinterverksted sammen med noe godt i glasset

Mal et bilde sammen eller hver for dere. Ha noe godt å drikke og se hvordan resultatet blir.






9. Se en film sammen på Gjøvik Kino

Gjøvik kino har mange filmer som passer perfekt for en vennegjengen. Om dere liker romantikk eller komedie, action eller sci-fi - finner dere noe som passer for alle.






10. Funpadel

Spill padel med vennegjengen i vinterferien! Hos Funpadel Gjøvik kan du leie utstyr og bane, og nyte mange timer med aktivitet med familien. Les mer om Funpadel her.









10. Skøyter på Gjøvik Stadion

Samle vennegjengen for en dag på Gjøvik stadion! Mangler dere skøyter, kan det lånes hos BUA. Skøyteisen på Gjøvik stadion er åpen 09.00-21.00 på hverdager og 10.00-18.00 på helg!


569 views

Recent Posts

See All
bottom of page