top of page

Påskeferie med kjæresten

Updated: Mar 16, 20231. Gå en tur på Eiktunet

Ta på dere stilongsen og kos dere på Eiktunet i solen. Lasse Liten har kosepakker som kan være hyggelig å ta med til lunsj!


2. Besøk byens restauranter

Kos dere litt ekstra med en av byens restauranter! Byen tilbyr nesten alt mulig innenfor mat, så nyt en bedre middag sammen denne påsken.


3. Romantisk date med stolpejakt

Pakk matpakke og kos dere på stolpejakt sammen. Hvis været er fint, ta på turklær og nyt dagen ute! Se kart og løyper her
4. Gå på trugetur

Lei truger hos BUA og ta de med dere til utråkkete løyper. Hva med å prøve å gå videre innover skogen etter Bergstoppen?5. Se en fin film på kino

Gjøvik kino har mange filmer som passer perfekt for en date. Om dere liker romantikk eller komedie, action eller sci-fi.
6. Påskeegg verksted

Mal påskeegg i deres favorittfarger og pynt rundt dere!7. Ta en langrennstur hvis været tillater det

Selvom det er mildt vær, er det fortsatt skiløyper noen steder. Sjekk ut Skisporet for oversikt over løyper og føre!

8. Påskemuffins

Det er mye hyggelig man kan finne på hjemme, og ikke minst mye godt man kan bake! Bak muffins på 1-2-3 og kos dere. Oppskrift finner du her.


9. Ja eller nei

Har du lenge tenkt på at du ønsker å være sammen med kjæresten din for alltid?

Kanskje nå er riktig tid for å stille det store spørsmålet?

Fri til kjæresten og drøm dere bort i bryllupsplanlegging!
10. Bybadstua

Friluftshuset ligger ved seilbåthavna i Fredevika, langs Mjøsstranda på Gjøvik. Friluftshuset kan bookes av både privatpersoner og bedrifter. Når du skal booke badstuen kan du enten kjøpe en enkeltbillett eller leie hele huset. Isbad med kjæresten før dere slapper av i badstua.


11. Fisketur

Hele kommunen har et felles fiskekort, men i selve Mjøsa er det ikke nødvendig med kort! Ta med kjæresten på fisketur en dag det er mildt i været og kos dere langs Mjøsa.

12. Bynært utsiktspunkt

Det bynære utsiktspunktet med historisk sus. Her finner du restaurantruinene som vitner om tidligere festliv og fremtidige muligheter. Utsikten er super og det er en koselig plass for medbrakt lunsj!


221 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page