top of page

NTNU-studenter laget NM-logoen

Fire studenter fra NTNU Gjøvik har laget logo og grafisk profil for ski-NM. – Det betyr mye at det vi har jobbet med faktisk brukes, at det er ikke bare en skoleoppgave, så det er ganske stort, sier de.


Det er jentene Ine Herberg Bolsveen (21), Andrea Kristoffersen (21), Hanna Nielsen (27) og Silje Cathrine Skjøberg (22) som står bak den flotte logoen til ski-NM.

– Det har vært spennende å få lov til å jobbe med noe ekte, og jeg gleder meg skikkelig til å se logoen i tv-ruta, sier birijenta Ine Herberg Bolsveen.

De fire jentene har alle studert grafisk design på NTNU, hvor de våren 2022 leverte logoen til ski-NM logoen som en del av bacheloroppgaven.


Godt samarbeid med NTNU

Lederne for skikomiteen, Tor Ole Karlsen og Kjetil Sangnes, forteller at vinnerbidraget fikk en pengesum for at logoen skal brukes i markedsføringen av byen og skimesterskapet.

– Vind har betalt vinnerbidraget, men vi tror jo at det er enda mer verdifullt at jentene får dette på CV-en sin, sier Sangnes.

De to lederne skryter veldig av samarbeidet med NTNU Gjøvik.

– Vi har opplevd et veldig godt samarbeid med NTNU, både med forelesere og studenter. Vi fikk tildelt seks gode forslag til logoen. Det var mye bra arbeid som ble gjort, også av de andre fem gruppene, sier NM-lederne.


Gleder seg til å se logoen i byen

Jentene innrømmer at det blir litt rart å se logoen de har laget – både på tv og i Gjøvik.

– Det blir helt surrealistisk, sier de fire studentene, som har litt forskjellige planer for det videre student- og arbeidslivet. De håper og tror at arbeidet med den flotte logoen kan være et lite bidrag til å få jobb i en bransje der det er litt for få jobber.

Alle fire har uansett tenkt på å følge litt ekstra med på ski-NM i januar 2023 – enten foran tv-skjermen eller på Vind stadion.

110 views

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page