LOKAL - Handel i app!

Updated: Jan 4

Byen vår Gjøvik jobbet i vår for finansiering av en app som støtter lokale butikker i Gjøvik. Under Covid-19 tiltakene har mange virksomheter opplevd utfordringer med å nå frem til forbruker – denne appen hjelper her direkte ved å integrere utstillingsvindu, bestilling og hjemlevering i en og samme løsning.


Kundene kan handle direkte i appen og få varene sendt hjem trygt og effektivt. Appen bruker VIPPS som betalingssystem. 12. oktober lanserte vi appen og nesten 1000 brukere har allerede registrert seg.


Med den pågående utviklingen av smitten ser vi på detg som et viktig bylivstiltak både for lokal handel og forbrukerne at vi har en løsning for hvordan man kan handle lokalt til tross for strenge retningslinjer.Vi håper mange velger å gjøre årets julehandel lokalt, og om man er forhindret fra å gå i butikk er LOKAL et alternativ. hvor du i tillegg får levert varene på døra!


Tiltaket er finansiert av Gjøvik kommune, Gjøvikregionen utvikling og Innlandet fylkeskommune.


Last ned appen i dag:


https://www.gjovikby.no/lokal

10 views

Recent Posts

See All

HOLD DEG OPPDATERT!

Få nyhetsbrev om Gjøvik-happenings

Frostrøyk/2020

Kontakt oss

ByLIV ønsker innspill fra innbyggere, foreninger, butikker og andre som vil være med å gjøre Gjøvik til en enda bedre by. Ønsker du å bidra, eller har du gode forslag, ta gjerne kontakt!

SOME

  • Facebook
  • Instagram

EPOST      post@gjovikby.no

ARRANGØR?  Registrer ditt arrangement her!

Siden driftes av

Besøk vår

samarbeidspartner:

visit_innlandet2020.png