top of page

Inviterer til folkefest i byen

Updated: Dec 19, 2022

Line Kildal, Marianne Aashaug, Hedda Enersen og Gry Merete Svenskerud inviterer til folkefest i byen under NM på ski. Rosinen i pølsa blir barneskirenn i Storgata tirsdag 17. januar.

SKIFEST: Gry Merete Svenskerud (f.v), Line Kildal, Hedda Enersen og Marianne Aashaug inviterer til barneskirenn i Storgate tirsdag 17. januar – i tillegg til en rekke andre arrangementer i sentrum i forbindelse med ski-NM.


- Vi oppfordrer alle til å bidra og fyre opp under arrangementet, slik at folk som kommer hit får se hvor fin byen er og smake på NM-stemningen, sier prosjektleder Marianne Aashaug i Byen vår Gjøvik.

For det er ikke bare på Vindplassen at det skal merkes at landets beste skiløpere kommer til byen for å kjempe om NM-medaljer og VM-plasser. Daglig leder Line Kildal i Byen vår Gjøvik ramser opp en rekke tiltak som skal skape NM-stemning i hele byen.


Nærhet til byen

- Både Sentrum og CC skal pyntes med stolpeflagg og bannere. Butikker vil pynte med flagg og ski, og det vil være NM-meny på mange av restaurantene, forteller hun.

Senterkoordinator Gry Merete Svenskerud på CC Gjøvik istemmer gjerne:

- Ja, dette er et arrangement vi heier på. Vi håper NM blir en folkefest.

Marianne Aashaug tror også det er en stor fordel at sentrum ligger så nær arenaen på Vindplassen.

- Det må vi utnytte. Alle som kommer til byen skal skjønne at det er NM på Gjøvik, sier hun.


Skispor i Storgata

Skiløype blir det også i sentrum når det inviteres til barneskirenn tirsdag 17. januar klokka 18.00.

- Det blir lagt snø fra Falkehjørnet til Postplassen. Løypa går tur/retur denne strekningen, og vi håper det blir fullt med unger i Storgata denne kvelden, sier Line Kildal.

Hun oppfordrer for øvrig alle til å holde seg informert via hjemmesiden til Gjøvik By, gjovikby.no. Her blir det fortløpende bli lagt ut informasjon ettersom detaljene faller på plass.

- All informasjon om hva som skjer både på NM og i byen – hele folkelivsprogrammet – kommer til å bli lagt ut der. Det er bare å følge med, avslutter Line Kildal i Byen vår Gjøvik.


443 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page