top of page

Tips til ting å gjøre med vennegjengen

Updated: Jan 25, 20221. Piknik ute i skogen

Gå en tur i en av Gjøviks skogen og ta med en kosepakke fra Lasse Liten. Lurer du på hvor du skal gå? Sjekk ut Gjøviks Turstier

2. Langrennstur med vennegjengen

I Gjøvik finner du skispor for både rusletur og trening. Ta med appelsin og kvikklunsj på tur med vennegjengen! Her ser du en oversikt over skiløypene.
3. Bestill hjemkjøring og nyt maten hjemme

Gjøviks restauranter tilbyr både takeaway og hjemkjøring av mat! Finn deres favorittrestaurant og nyt maten hjemme, sammen!


4. Bak kanelsnurrer

Hvis det er for kaldt for å være ute, kan dere kose dere inne med baking! Bak boller eller kanelboller som dere kan kose dere med foran peisen. Oppskrift finner du her.

5. Lag flotte islykter sammen

Når det er kaldt ute, er det mye morsomt man kan finne på! Lag islykter som dere kan dekorere med ute. Se hvordan her.


6. Gå på trugetur

Lei truger hos BUA og ta de med dere til utråkkete løyper. Hva med å prøve å gå videre innover skogen etter Bergstoppen?7. Ta dere en rusletur langs Mjøsa

Nyt en fin vinterdag langs Mjøspromenaden. Ta med deg vennegjengen på en ekskursjon, smør nistepakker og ta med kamera - for langs Mjøsa er det mange fine steder man kan ta bilder!

8. Ha vinterverksted sammen med noe godt i glasset

Mal et bilde sammen eller hver for dere. Ha noe godt å drikke og se hvordan resultatet blir.


9. Se en film sammen på Gjøvik Kino

Gjøvik kino har mange filmer som passer perfekt for en date. Om dere liker romantikk eller komedie, action eller sci-fi.

535 views

Recent Posts

See All
bottom of page