Tips til ting å gjøre med kjæresten

Updated: Jan 251. Gå en tur på Eiktunet

Ta på dere stilongsen og kos dere på Eiktunet i solen. Lasse Liten har kosepakker som kan være hyggelig å ta med til lunsj!


2. Sa du takeaway?

Kos dere litt ekstra med takeaway eller hjemkjøring fra en av byens restauranter! Byen tilbyr nesten alt mulig innenfor mat! #spisutehjemme


3. Romantisk date på Gjøvik Stadion

Ta med skøytene, godt humør og kos dere på isen på Gjøvik Stadion. Har du ikke skøyter? Du kan låne utstyr hos BUA! Skøyteisen på Gjøvik stadion er åpen 09.00 - 21.00 på hverdager og 10.00 - 18.00 på helg.4. Gå på trugetur

Lei truger hos BUA og ta de med dere til utråkkete løyper. Hva med å prøve å gå videre innover skogen etter Bergstoppen?5. Se en fin film på kino

Gjøvik kino har mange filmer som passer perfekt for en date. Om dere liker romantikk eller komedie, action eller sci-fi.


6. Gjør det koselig rundt dere

Ha vinterverksted hjemme i stua! Lag snøkrystaller til vinduet, mal og tegn noe til veggene og ha noe godt i glasset. La kreativiteten blomstre mens dere pynter!
7. Ta en langrennstur

I Gjøvik finner du skispor for både rusletur og trening. Ta med appelsin og kvikklunsj på tur med familien! Her ser du en oversikt over skiløypene.
8. Bak en kake eller muffins

Det er mye hyggelig man kan finne på hjemme, og ikke minst mye godt man kan bake! Bak muffins på 1-2-3 og kos dere. Oppskrift finner du her.


9. Ja eller nei

Har du lenge tenkt på at du ønsker å være sammen med kjæresten din for alltid?

Kanskje nå er riktig tid for å stille det store spørsmålet?

Fri til kjæresten og drøm dere bort i bryllupsplanlegging!
10. Bybadstua

Friluftshuset ligger ved seilbåthavna i Fredevika, langs Mjøsstranda på Gjøvik. Friluftshuset kan bookes av både privatpersoner og bedrifter. Når du skal booke badstuen kan du enten kjøpe en enkeltbillett eller leie hele huset. Isbad med kjæresten før dere slapper av i badstua.


11. Fisketur

Hele kommunen har et felles fiskekort, men i selve Mjøsa er det ikke nødvendig med kort! Ta med kjæresten på fisketur en dag det er mildt i været og kos dere langs Mjøsa.

12. Bynært utsiktspunkt

Det bynære utsiktspunktet med historisk sus. Her finner du restaurantruinene som vitner om tidligere festliv og fremtidige muligheter. Utsikten er super og det er en koselig plass for medbrakt lunsj!


688 views

Recent Posts

See All