Påskesol

Påskesol, årets første uterestaurantbesøk, kakao i hytteveggen, snødekte fjell og langrennsski. Det er forskjellig hva som er den perfekte påskeidyllen. Men det er uansett viktig å beskytte øynene hvor enn påsken skal tilbringes.


Det er lett å tenke at øynene beskytter seg selv, men uten solbriller eller kontaktlinser med UV-beskyttelse er det lett å forårsake skader på hornhinnen og øyelinsen.


Snøen kan reflektere opp mot 90% av UV-solstrålene og skal du ha bypåske må man være obs på at også asfalt reflekterer mye UV. Solbriller med UV-beskyttelse og gjerne i kombinasjon med polarisering vil gjøre påskeidyllen komplett.Vi på Interoptik har solbriller for både bypåske og fjellpåske, til barn, ungdom og voksne. Velkommen innom, vi hjelper deg gjerne med å finne en som passer perfekt til nettopp deg.15 views

Recent Posts

See All

Dekke

Frostrøyk/2020

Kontakt oss

ByLIV ønsker innspill fra innbyggere, foreninger, butikker og andre som vil være med å gjøre Gjøvik til en enda bedre by. Ønsker du å bidra, eller har du gode forslag, ta gjerne kontakt med oss.

SOME

  • Facebook
  • Instagram

EPOST      post@gjovikby.no

ARRANGØR?  Registrer ditt arrangement her!

Siden driftes av

Besøk vår

samarbeidspartner:

visit_innlandet2020.png

HOLD DEG OPPDATERT

Få nyhetsbrev om Gjøvik-happenings!