Påskekaffe

Updated: Mar 12


Hos KRUTTCC kan du få denne nydelige påskekaffen fra Los Alpes.

Los Alpes har vært i Mauricio Lucuara sin familie siden 2008. Familien har på sin side produsert kaffe i 4 generasjoner. Da de kjøpte gården bestemte de seg for å gjøre den dyrkbare jorda om slik at den ble velegnet for å produsere spesialkaffe. Mauricio og hans kone, Maribel Andrade, fant gjennom kaffen en stabil kilde til inntekt men oppdaget også deres felles pasjon. De har lært at en fantastisk kopp kaffe kommer av hardt arbeid og dedikasjon i hvert steg av produksjonen. Å holde fokus på detaljer gir enda bedre kaffe. For å forbedre produksjonen har Mauricio deltatt på flere kurs holdt av Cooprocafes & InConexus. Dette samarbeidet motiverte ham til å begynne å eksperimentere med økologiske metoder. Årets påskekaffe fra Los Alpes er tilgjengelig på Krutt Espressobar frem mot Påske.Kaffka sørger for god påskestemning for deg, enten det er til frokost, ved peisen på kvelden eller en god kopp te eller kaffe på turen!

Kaffka har gavepakke med kaffe, te og sjokolade. Enten du vil ha en populær gave til de du skal besøke eller vil ha med proviant selv. kun 249,-


Kjøper du minst to poser kaffe (hvorav en kraftig påskekaffe), får du med en hendig liten sammenleggbar turkopp på kjøpet.

29 views

Recent Posts

See All

Dekke

Frostrøyk/2020

Kontakt oss

ByLIV ønsker innspill fra innbyggere, foreninger, butikker og andre som vil være med å gjøre Gjøvik til en enda bedre by. Ønsker du å bidra, eller har du gode forslag, ta gjerne kontakt med oss.

SOME

  • Facebook
  • Instagram

EPOST      post@gjovikby.no

ARRANGØR?  Registrer ditt arrangement her!

Siden driftes av

Besøk vår

samarbeidspartner:

visit_innlandet2020.png

HOLD DEG OPPDATERT

Få nyhetsbrev om Gjøvik-happenings!