Når julen lyser i byen

Updated: Nov 26, 2020
Det blir mørkt tidlig og julen nærmer seg. Hvert år henger vi opp over ett tonn med julelys, girlandere og ledninger til glede for byens befolkning, besøkende og næringsdrivende. I år har det vært viktig å komme tidlig i gang for å gi litt ekstra lys i en annerledes tid.Jobben med å henge opp er ikke enkel men sammen med fantastiske samarbeidspartnere som Siljoh AS, Jan Vegar Rønningen og Gjøvik Brannvesen har byen i år fått lyset på plass til julegateåpningen .

Nytt i år er at flere har gått sammen og investert i håndlagede lysende kuler fra Marianne Leren Floral design. Disse kan du se bl. a i Storgata, Gamletorvet og Strandgata utenfor CC.


Når mørket faller, ta dere en tur til byen vår og se julebelysningen lyse opp i gatene.


De flotte bildene over er tatt av Fotograf Tore Engen. Tore har laget en kalender med bybilder tatt i mørket på Gjøvik og selger den her: https://fb.watch/1_mmw-6509/

Han har også bilder på utstilling og til salgs på Kaffka.

Julebelysningen i Gjøvik er et spleiselag blant byens bedrifter, og vi trenger

ditt bidrag også i år!


Gi ditt bidrag til VIPPS: 585386


Ha en fin førjulstid

HOLD DEG OPPDATERT

Få nyhetsbrev om Gjøvik-happenings!

Kontakt oss

ByLIV ønsker innspill fra innbyggere, foreninger, butikker og andre som vil være med å gjøre Gjøvik til en enda bedre by. Ønsker du å bidra, eller har du gode forslag, ta gjerne kontakt med oss.

E-POST

SOME

  • Facebook logo

ARRANGØR? LEGG INN DITT ARRANGEMENT HER:

SIDEN DRIFTES AV

Gjøvikkommune_cmyk-01.png
BvG_logo.png

Gjøvik er en del av Innlandet, for aktiviteter utenfor byen, besøk:

© 2020 FROSTRØYK