Kulturbyen Gjøvik

Updated: Jun 16

Gjøvik har noe både for den som vil være med på spennende opplevelser, og for den som mener at ferie er aller mest å ta livet med ro. På Gjøvik går kultur og flotte naturopplevelser hånd i hånd!


Bakgårdskonserter på Kaffka

Kaffka er en av Gjøviks mest kjente kaféer, som på sommerstid forvandles til en flott kulturattraksjon. Kaffka har en koselig bakgård som gjennom hele sommeren blir forvandlet til en flott utendørsscene og blir benyttet til å avholde show og konserter. Sesongens høydepunkter inneholder Jan Eggum, Jonas Fjeld og Jo Nesbø. Fullt program og billettsalg finner du på: https://kaffka.ticketco.events/no/nb/mSkibladner

Skibladner er på mange måter Gjøviks byskatt. Den er norges eneste hjuldamper, og verdens eldste hjuldamper i operativ drift, som har gått på Mjøsa siden 1856. Skibladner har hjemmehavn på Gjøvik, og avhengig av rute anløper den andre Mjøsbyer som Lillehammer, Moelv og Hamar. Skibladner har kafé og matservering (må forhåndsbestilles) for den sultne. På grunn av sommerens smittevernsituasjon må alle billetter må være forhåndsbestilt og betalt før om bordstigning.

Mer informasjon: https://www.skibladner.no/reis-med-oss/booking-og-bestilling

Eiktunet

Eiktunet er et friluftsmusueum, som fremstår som ei lita bygd fra 1800-tallet. Her finner fantastisk utsikten over, og friluftsmuseet er et av Gjøviks mest populære turmål. Her kan du gå på oppdagelsesferd mellom husmannsstuer, småtjern og setervoller. I tillegg kan man for eksempel se blikkenslagerverksted, stuer, mølle og gamle kjøretøy. Eiktunet kafé serverer smørbrød, vafler og andre søtsaker som burde friste alle og enhver!


Mer informasjon: https://mjosmuseet.no/eiktunet

1,037 views

TAKK TIL JULEBYENS SAMARBEISPARTNERE:

HOLD DEG OPPDATERT

Få nyhetsbrev om Gjøvik-happenings!

Kontakt oss

ByLIV ønsker innspill fra innbyggere, foreninger, butikker og andre som vil være med å gjøre Gjøvik til en enda bedre by. Ønsker du å bidra, eller har du gode forslag, ta gjerne kontakt med oss.

E-POST

SOME

  • Facebook logo

ARRANGØR? LEGG INN DITT ARRANGEMENT HER:

SIDEN DRIFTES AV

Gjøvikkommune_cmyk-01.png
BvG_logo.png

Gjøvik er en del av Innlandet, for aktiviteter utenfor byen, besøk:

© 2020 FROSTRØYK