Kino i vinterferien

Updated: Feb 25

Vinterferie betyr enda mere tid til å slappe av og kose seg sammen med god underholdning. På Gjøvik Kino & Scene utvider vi derfor åpningstidene i vinterferieuka og viser et økt utvalg barne- og familievennlige filmer på dagtid!

---

Mandag til torsdag i vinterferien ønsker vi velkommen til filmvisning fra kl. 12.00. Dagprogrammet, og kinoprogrammet hele uka for øvrig, består av både splitter nye filmer og kjente filmfavoritter.

Filmer for hele familien


På Gjøvik Kino & Scene viser vi barne- og familiefilmer hele vinterferien. I «Bien Maja og det gylne egget» følger vi karakterene på en eventyrlig reise med mange overraskelser og hindringer underveis. Vi får også gjensyn med fjorårets «Familien Bigfoot», «Knutsen & Ludvigsen 2 - Det Store Dyret», «Tottori - Sommeren vi var alene» og publikumsfavoritten «Minions» fra 2015. Disse fire gjensynsfilmene vises til redusert billettpris kr 100,- per billett.


I tillegg til barne- og familievennlige filmer, viser vi de ferske spenningsfilmene «Wonder Woman» og «The Marksman». Fredag 5. mars har vi gleden av å invitere til norgespremiere på den danske spenningsfilmen «Shorta». På programmet står også to av årets mest bejublede dramafilmer, «Sannheten» og «Sound of Metal».
Dokumentaren «Greta» med innledning

Som avrunding på vinterferieuka søndag 7. mars, har Sosialistisk Ungdom og vi gleden av å invitere til Gjøvik-premiere på dokumentaren «Greta». Før filmen får vi en eksklusiv innledning av historiker og forfatter Hans Olav Lahlum og Henriette Sandstå, klimarådgiver i Gjøvik Kommune.


På gjovikkultursenter.no/kino finner du hele kinoprogrammet og mer informasjon om filmene.


Velkommen til smittevernvennlige og smørefrie kinoopplevelser på Gjøvik i vinterferien! :-)


69 views

Recent Posts

See All