top of page

Kino i høstferien

I høstferien uke 41 kan du se filmer hver dag fra kl. 12:30 på Gjøvik Kino & Scene. Hele programmet finner du på gjovikkinoogscene.no. Her kan du lese om noen av filmene som er på programmet.

Olsenbanden - siste skrik!

Olsenbanden er tilbake slik som du husker dem! Nesten.


Oslo er blitt en moderne by, men Egon, Benny og Kjell er stadig på jakt etter det store kuppet som skal gjøre dem til millionærer. Nå har Egon lagt den perfekte plan: de skal bryte seg inn i det nye Munchmuseet i Bjørvika og stjele «Skrik». Alt er taima og tilrettelagt, men det er også andre som har fått kjennskap til planene og lovens lange arm med Hermansen i spissen gjør det de kan for å stoppe banden.

Aldersgrense: 6 år


Mamma Mø finner hjem

En ny, morsom, fargerik og varm spillefilm om populære og elskede Mamma Mø og kråka. En film om to veldig forskjellige venner som utforsker og opplever livets store mirakler sammen.

Aldersgrense: Tillatt for alle


Myke poter, skarpe klør

MYKE POTER, SKARPE KLØR er en actionfylt og hysterisk morsom animasjonsfilm for hele familien. Med blant andre Atle Antonsen, Herman Tømmeraas, Jon Øigarden, Stian “Staysman” Thorbjørnsen og Abubakar “Abu” Hussain i de norske stemmene.

Aldersgrense: 6 år


Helt Super

Du trenger ikke å være superhelt for å være helt super!


Hedvig har krympet pappas superheltdrakt, og nå kan han ikke lenger være byens Superløve. Typisk Hedvig, som er ganske så klønete og mest glad i å game. Men når pappa velger sterke og suverene fetter Adrian til å bli den nye superhelten, bare MÅ Hedvig ta opp kampen.


Bli med på en actionfylt og humoristisk jakt på superløvetittelen!

Aldersgrense: 6 år


Minions: Historien om Gru

Minions er endelig tilbake, og denne gangen får du se hvordan de traff sin grufulle sjef, Gru.


På 1970-tallet møter vi 12 år gamle Gru, som vokser opp i en fredelig forstad. Han er en ekte fanboy av gruppen kjent som Sekserbanden, og vil gjøre alt for å få bli et medlem. Etter et hardt avslag på sitt forsøk, forverres situasjonen når Gru stjeler en dyrebar sten fra gjengen. Sammen med Kevin, Stuart, Otto og mange andre Minions må Gru få hjelp for å unnslippe den ondskapsfulle gjengen.


Minions: Historien om Gru er fylt med slengbukser, rare sveiser, kule barter og masse disco! Et actionfylt periodestykke med andre ord.

Aldersgrense: 6 år


Smile

Etter å ha bevitnet en bisarr, traumatisk hendelse som involverte en pasient, opplever Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) stadig skremmende hendelser hun ikke har noen forklaring på. En overveldende terror er i ferd med å innta livet hennes, og Rose tvinges til å konfrontere sin trøblet fortid for å overleve og flykte fra den nye, grusomme virkeligheten.

Aldersgrense: 15 år

29 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page