top of page

Høstferie med vennegjengen

Updated: Jan 25, 2022


1.

I hverdagen er det lett å glemme å sette av tid til seg selv. Av og til må man bare skjemme seg selv bort litt ekstra. På Otium Spa har du muligheten til virkelig å puste ut.2.

Overnatting i Hengekøye har blitt en populær aktivitet for mange. Gjøvikmarka og mjøskanten har mange flotte steder å tilby. Alt du trenger er en hengekøye og to solide trær på et passende stted for en fantastastisk "i naturen"-opplevelse
3.

Gjøvik Gård er et hyggelig sted å gå en tur i høstværet, eller dra på piknik. Smør med dere niste, eller plukk opp noe på en av byens deilige serveringssteder.
4.

FAUNO vinhus & pizzeria er en italiensk restaurant på Gjøvik med ekte sydlig stemning, gode viner og autentisk pizzaovn som både gir god varme og deilig håndlaget pizza. Et ypperlig sted for en velsmakende opplevelse med venninnegjenge.5.

Gå på en av kafeene i Gjøvik Sentrum eller på CC Gjøvik for en kopp kaffe, smoothie eller noe å spise på.

6.

Sopp-plukking med vennegjengen er en morsom og lærerik aktivitet. I skogene rundt Gjøvik finnes det mange delikatesser. Ta på turklær, kjøp en bok om ulike sopparter, ta med kniv og kurv og kos dere i skogen på en fin høstdag.7.

15. oktober er det konsert på Samfundet med Nan Renee, Ingvild Nagell-Dahl og Hege Øversveen.

Konserten starte klokken 20.00.
8.

Stolpejakten er et spennende fysisk lavterskeltilbud. Ta på høstklærne og gå en tur sammen på leting etter stolper i Gjøvik og omegn.


9.

Heim Quiz er Norges største ukentlige pubquiz. Bli med å konkurrer mot Lillehammer, Oslo og Fredrikstad på mandager klokken 19.30.

10.

Spis en deilig biffmiddag sammen hos Den Gamle Nabo i høstferien. Hvis du ønsker noe annet enn biff, har de en stor meny med mange fristelser.
11.

Inviter venner på din helt egne "Afternoon Tea". Pynt bordet med høstblader, og sett på varmtvannet. Hvis du ikke har tid til å bake kake, er det alltids noe å få kjøpt hos et av bakeriene i Gjøvik.

12.

Ramberget ligger på et høydedrag nord for Gjøvik, med fantastisk utsikt over Mjøsa. Det siste året har denne toppen blitt et yndet tursted for mange da lengde på turen er overkommelig for de fleste samtidig som belønningen med fantastisk utsikt er uslåelig.


13.

Gudbrandsdalsleden passerer Gjøvik og det er en utrolig vakker tur i det riktige været.Lengden på turen kan du bestemme selv avhengig av hvor du velger å starte og avslutte turen på leden.

Bruk pilegrimsleden.no til å planlegge DIN TUR med Gjøvik som utgangspunkt.14.

For å fiske i Mjøsa, trenger man ikke et eget fiskekort. Ta med deg fiskestang, godt humør og ta en dag i mjøskanten!

Det finnes også et eget "Gjøvik-kort" hvis man ønsker å fiske andre steder.
 
214 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page