top of page

Høstferie med kjæresten

Updated: Oct 6, 20211.

I hverdagen er det lett å glemme å sette av tid til seg selv. Av og til må man bare skjemme seg selv bort. På Otium Spa har du muligheten til virkelig å puste ut.

2.

Gjøvik Gård er et hyggelig sted å gå en tur i høstværet, eller dra på piknik. Smør med deg niste, eller plukk opp noe på en av byens deilige serveringssteder. Vi kan anbefale kosepakken fra Lasse Liten, eller kanelknutene hos Bare Brød.


3.

Besøk en av Gjøviks deilige kafeer og nyt en kake eller en nybakt bolle sammen med noen du er glad i.

4.

Gjøvik Kino har mange spennende premierer denne høsten. Se filmene som allerede går på kino, og kommende filmer i deres program. James Bond har nylig hatt premiere, og er en film som passer de fleste.5.

Stolpejakten er et spennende fysisk lavterskeltilbud. Ta på høstklærne og gå en tur sammen på leting etter stolper i Gjøvik og omegn.

6.

Sopp-plukking med kjæresten er en morsom og lærerik aktivitet. I skogene rundt Gjøvik finnes det mange delikatesser. Ta på turklær, kjøp en bok om ulike sopparter, ta med kniv og kurv og kos dere i skogen på en fin høstdag.
7.

Spis en deilig middag sammen hos Fahlstrøm Bar & Grill i høstferien. De byr på saftige burgere, spareribs og mye mer. De har en stor meny med mange fristelser!


8.

15. oktober er det konsert på Samfundet med Nan Renee, Ingvild Nagell-Dahl og Hege Øversveen.

Konserten starte klokken 20.00.
9.

Heim Quiz er Norges største ukentlige pubquiz. Bli med å konkurrer mot Lillehammer, Oslo og Fredrikstad på mandager klokken 19.30.

10.

I den flotte Lisesalen åpner Syver Marthinsen Goksøyr sin separatutstilling. Besøk Galleri Fjordheim!

Utstillingsåpning 16. okt

96 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page