Aktiviteter for høstferien til små og store

Updated: Oct 8


1.

Gjøvik Sjokolade er byens egne sjokoladefabrikk. Tenk å kunne få spise helt nylaget sjokolade i alle former og farger. Ved utsalget i Storgata er det også mulig å kjøpe seg en milkshake eller nyte nylaget gelato i spennende smaker.


2.

Vitensenteret Innlandet på Gjøvik er fylt med aktiviteter og eksperimenter innenfor naturvitenskap, matematikk og teknologi for store og små! 11. oktober er det Høstxperimenter 2021 på vitensenteret!3.

Gjøvik kino er en av regionens mest moderne kinoanlegg og har til enhver tid barnefilmer på programmet. De har også deilig nypoppet popcorn i kiosken. I høstferien går det flere barnefilmer: Den magiske månereisen, Paw patrol, Jorden rundt på 80 dager og Croods - en ny tid.


4.

Gjøvik Klatrepark holder åpent utover høsten og har løyper for alle ferdighetsnivåer. En morsom aktivitet for hele familien i høst! Gjøvik Klatrepark holder åpent til 17. oktober.

5.

Bowling 1 på Gjøvik tilbyr både bowling og megazone. Her kan man tilbringe en morsom dag med hele familien. I tillegg har de alltid noe godt å by på i kiosken hvis man trenger en pause.6.

Gjøvik Bibliotek har mange ulike aktiviteter til barn utover høsten. De tilbyr eksempel tegnekurs for barn, skrivekurs for ungdom og åpne lesesirkler.
7.

Sopp-plukking med hele familien er en morsom og lærerik aktivitet. I skogene rundt Gjøvik finnes det mange delikatesser. Ta på turklær, kjøp en bok om ulike sopparter, ta med kniv og kurv og kos dere i skogen på en fin høstdag.
8.

Gjøvik Gård er et hyggelig sted å gå en tur i høstværet, eller dra på piknik. Smør med dere niste, eller plukk opp en kosepakke fra Lasse liten. I tillegg er det mange morsomme lekeapparater på Gjøvik Gård!
9.

Flere butikker tilbyr morsomme leker og klær til barn. Kjøp leker eller aktiviteter for både inne- og utevær. Extra Leker har et stort utvalg av puslespill og brettspill som passer perfekt til innekos på en kald høstdag. Sirkus Rebell har mange morsomme leker til små. Det er alltid litt stas for de små å avslutte en shoppingrunde hos Funky Frozen Yoghurt på CC Gjøvik.