top of page

Førjulstid sammen med vennegjengen

Updated: Nov 22, 2022

Gjør noe morsomt og koselig sammen med vennegjengen i førjulstiden.


1. Gå på julemarked

Jul på Gjøvik Gård er en koselig start på førjulstiden. 26. og 27. november kan man gå rundt juletreet ute på tunet, besøke eventyrfortelling i stuene inne eller nyte gode smaker og lukter ute. Les mer om arrangementet her
2. Spis ute med vennegjengen

Book julebord på en av byens restauranter og ta med deg hele vennegjengen på en koselig kveld! Se byens restauranter her
3. Reis på kino

Dra på Gjøvik Kino sammen i førjulstiden og se en julefilm. Hvis dere ikke er tilhengere av julefilmer, er det alltid noe annet å se på også!

4. Ta bilde av vennegjengen til insta

Besøk "Julekula" på Jernbanetorget. Ta et hyggelig bilde sammen som får en plass i minneboka, eller bare nyt den koselige julestemningen med masse julelys rundt dere.
5. Bak pepperkaker sammen

Samle gjengen for litt pepperkakebaking. Sett på julemusikk og la timene suse forbi mens dere har det gøy. Lurer du på hvordan du lager peppekaker? Tine mener dette er de deiligste pepperkakene!


6. Juleverksted med noe attåt

Juleverksted er morsomt i alle aldre. Lag dorullnisser, julelykter og julekort en kveld sammen i førjulstiden. Hvis dere trenger noen tips til dorullnissene, finner dere de her. Bestill mat fra byens restauranter, og kos dere med noe godt i glasset!


7. Ta juleshoppingen sammen

Det er mange ting som skal være i orden før selveste julaften, og julegaver er en ting. Ta en dag på CC Gjøvik og i Gjøvik Sentrum for å finne julegaver. Stopp samtidig hos Julebilen på CC Gjøvik, ved julekule på Jernbanetorget og ved juletreet på Falkehjørnet. Husk god lunsj!8. Gå på julekonsert

Julekonsert og juleshow finnes det mange av på Gjøvik. Ta en titt på hva som skjer i førjulstiden på våre nettsider her!


78 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page