top of page

Førjulstid sammen med kjæresten

Updated: Nov 22, 2022

I førjulstiden er det lys i gatene og hyggelig dekorasjon rundt omkring. Bruk førjulstiden på å styrke kjærligheten og nyt tiden sammen!


1. Gå på julemarked

Jul på Gjøvik Gård er en koselig start på førjulstiden. 26. og 27. november kan man gå rundt juletreet ute på tunet, besøke eventyrfortelling i stuene inne eller nyte gode smaker og lukter ute. Les mer om arrangementet her

2. Fri til kjæresten!

Har du vurdert å fri til kjæresten din? Etter julemarkedet på Gjøvik Gård vil det bli plassert et stort lyshjerte på Fischerparken. Det perfekte frierstedet i våres øyne.


3. Spis ute

Det er mange av byens restauranter som tilbyr en julemiddag i førjulstiden! Nyt en bedre julemiddag sammen på en av byens restauranter.4. Ta en selfie i julekula

Besøk "Julekula" på Jernbanetorget. Ta et hyggelig kjæretebilde som kan henges på veggen, eller bare nyt stemningen.5. Bak pepperkaker

Det er alltid koselig å drive med forberedelser i juletiden. Sett av en kveld for å bake pepperkaker sammen. Om det blir et hus, noen former eller at dere bare spiser opp deigen har ikke så mye å si.6. Gå nissens stolpejakt

Nissen har i år satt ut en egen stolpejakt for Gjøvik i førjulstiden. Ta en tur ned i sentrum, gå nissens stolpejakt og bli med i trekningen av et gavekort på en av byens restauranter.


7. Gå på juleshopping

Det er mange ting som skal være i orden før selveste julaften, og julegaver er en ting. Ta en dag på CC Gjøvik og i Gjøvik Sentrum for å finne julegaver. Stopp samtidig hos Julebilen på CC Gjøvik, ved julekule på Jernbanetorget og ved juletreet på Falkehjørnet.
8. Reis på konsert eller show

Julekonsert og juleshow finnes det mange av på Gjøvik. Ta en titt på hva som skjer i førjulstiden på våre nettsider her!

9. Kos dere på spa

Sett av en dag til å bare være dere to. Otium Spa tilbyr mange ulike behandlinger, eller kanskje man bare vil nye dagen i bassenget?


178 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page