Blomster

Påsken kommer med våren og både inne og ute er det klart for nye blomster. På Gjøvik har vi masse flotte forhandlere av alt du trenger for en fargerik og floral forfriskning i hjemmet.


Vårens løkblomster får du nå hos Mestergrønn på CC .3 for 120,-. Perleblomster, fritellaria, krokus og påskeliljer i forskjellige varianter. De har også nydelige små påskeliljer .


Disse løkblomstene tårler litt kulde og kan allerede plantes ut i krukker på trappen eller terassen.
Marianne Leren Floral Design i Gjøvik sentrum jobber veldig kreativt med blomster og dekorasjoner. Bestill deg en helt unik oppsats til påskebordet eller stikk innom henne i Nedre Torvgate for å se hennes kreasjoner for sesongen.


Gåsunger f. eks er et sikkert vårtegn i naturen og brukes flittig til å dekorere også innendørs i denne sesongen.

Narcissus, vanligvis kalt "påskelilje", sine tidlige blomster blir assosiert med våren, og derfor også mye brukt i påsken pga sin gule farve. Utseendet til de ville blomstene om våren er også forbundet med vårfestivaler mange steder. Disse popper opp hos de fleste blomsterforhandlere på våren!

Floriss på CC og Aashaug i Storgata har også et bredt utvalg vårblomster og oppsatser for en blomsterlig påske i Gjøvik.

30 views

Recent Posts

See All

Dekke

Frostrøyk/2020

Kontakt oss

ByLIV ønsker innspill fra innbyggere, foreninger, butikker og andre som vil være med å gjøre Gjøvik til en enda bedre by. Ønsker du å bidra, eller har du gode forslag, ta gjerne kontakt med oss.

SOME

  • Facebook
  • Instagram

EPOST      post@gjovikby.no

ARRANGØR?  Registrer ditt arrangement her!

Siden driftes av

Besøk vår

samarbeidspartner:

visit_innlandet2020.png

HOLD DEG OPPDATERT

Få nyhetsbrev om Gjøvik-happenings!