top of page

Aktiviteter for høstferien til ungdommer

Updated: Oct 8, 2021


1.

Gjøvik kino er en av regionens mest moderne kinoanlegg og har til enhver tid morsomme filmer på programmet. De har også deilig nypoppet popcorn i kiosken. I høstferien går det flere kule filmer for ungdommer: James Bond - no time to die, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, After We Fell, Aksel og The Last Duel.


2.

Gjøvik Klatrepark holder åpent utover høsten og har løyper for alle ferdighetsnivåer. En morsom aktivitet for alle aldre! Gjøvik Klatrepark holder åpent til 17. oktober.3.

Bowling 1 på Gjøvik tilbyr både bowling og megazone. Her kan man tilbringe en morsom dag med vennegjengen. I tillegg har de alltid noe godt å by på i kiosken hvis man trenger en pause.
4.

Gjøvik Bibliotek har mange ulike aktiviteter til ungdommer utover høsten. De tilbyr eksempel "lær å tegne manga!", skrivekurs for ungdom og åpne lesesirkler.

5.

Skateparken er åpen hele døgnet og det er mulighet for å leie skateboard ved behov. Trykkeriet skatehall er en innendørs skatehall på Gjøvik, som er åpen for alle. Det ligger i det gamle trykkeriet til Oppland Arbeiderblad.
6.

Frisbeegolf er en morsom aktivitet for hele gjengen. Ta turen opp til Øverby eller til Karidalen for en aktiv og morsom dag ute med venner.

Obs! Ta med egne frisbee'er eller lån hos BUA.
7.

McDonalds er alltid en god ide!

Ta med dere en burger eller to ned til Mjøsstranda for å spise på brygga - eller sitt inne i restauranten for å kose dere!


8.

Elsparkesykler er både morsomt og praktisk. Skal du til en venn eller har lyst til å kjøre en liten tur rundt i sentrum - så er elsparkesyklene midt i blinken!


9.

Ungdommens hus holder oppe på torsdager fra klokken 17:00 til 21:00.

Der kan man danse, spise vafler og kose seg sammen med venner. Og ikke minst: møte nye venner!
10.

Lag verdens beste kakao. Kos dere med en deilig kopp kakao foran peisen i høstferien, mens dere spiller et brettspill.


11.

Dra på telttur sammen, enten om det er i hagen eller lenger unna. Pakk med dere noe godt å spise, og kos dere sammen på telttur. Eller kanskje dere ønsker å sove i hengekøye?
12.

Dra innom CC Gjøvik og kjøp deg en milkshake hos Funky Frozen Yoghurt! Drikk hele selv, eller del med noen du er glad i. Den ser god ut, og smaker enda bedre.

183 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page