5 tips for venninner


1.

I hverdagen er det lett å glemme å sette av tid til seg selv. Av og til må man bare skjemme seg selv bort. På Otium Spa har du muligheten til virkelig å puste ut.2.

Overnatting i Hengekøye også på vinterstid har blitt en populær aktivitet for venninnegjenger. Gjøvikmarka har mange flotte steder å tilby. Les om hvordan du planlegger for en vellykket natt ute i marka her


3.

Fra Kapp til Gjøvik passerer pilgrimsleden gjennom et unikt strandlandskap. Områdene langs strandstien karakteriseres av et aktivt og levende landbruk med et kulturlandskap og en strandlinje uberørt av større tekniske inngrep.

4.

FAUNO vinhus & pizzeria er en italiensk restaurant på Gjøvik med ekte sydlig stemning, gode viner og autentisk pizzaovn som både gir god varme og deilig håndlaget pizza. Et ypperlig sted for en velsmakende opplevelse med venninnegjenge.


5.

Gjøvik Sentrum og CC Gjøvik bugner av nisjebutikker innen klær og interiør. Strique & Mique, Hvit Tråd, Mange Ting, Studio Sisko og MAPT for å nevne noen.

´

TRYKK HER FOR ANDRE AKTIVITETER PÅ GJØVIK

32 views

Recent Posts

See All

HOLD DEG OPPDATERT!

Få nyhetsbrev om Gjøvik-happenings

Frostrøyk/2020

Kontakt oss

ByLIV ønsker innspill fra innbyggere, foreninger, butikker og andre som vil være med å gjøre Gjøvik til en enda bedre by. Ønsker du å bidra, eller har du gode forslag, ta gjerne kontakt!

SOME

  • Facebook
  • Instagram

EPOST      post@gjovikby.no

ARRANGØR?  Registrer ditt arrangement her!

Siden driftes av

Besøk vår

samarbeidspartner:

visit_innlandet2020.png