top of page

5 tips for vennegjenger

Updated: Aug 26, 2021


1.

I hverdagen er det lett å glemme å sette av tid til seg selv. Av og til må man bare skjemme seg selv bort. På Otium Spa har du muligheten til virkelig å puste ut.2.

Overnatting i Hengekøye har blitt en populær aktivitet for mange. Gjøvikmarka og mjøskanten har mange flotte steder å tilby. Alt du trenger er en hengekøye og to solide trær på et passende stted for en fantastastisk "i naturen"-opplevelse


3.

PTs finner du karaoke, biljard, flipperspill, dart og shuffleboard. Det perfekte sted for en kveld med venner. De viser også det meste av fotball på skjermene og har et stort utvalg med forfriskende drikke


4.

FAUNO vinhus & pizzeria er en italiensk restaurant på Gjøvik med ekte sydlig stemning, gode viner og autentisk pizzaovn som både gir god varme og deilig håndlaget pizza. Et ypperlig sted for en velsmakende opplevelse med venninnegjenge.


5.

Hovdetoppen er det konserter gjennom hele sommeren. CC Cowboys, Oslo Ess, Postgirobygget for å nevne noen. Sjekk ut hvem som spiller når du er på besøk på gjøvik HER.

 

´

382 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page