Høstferie med vennegjengen

Updated: Oct 8


1.

I hverdagen er det lett å glemme å sette av tid til seg selv. Av og til må man bare skjemme seg selv bort litt ekstra. På Otium Spa har du muligheten til virkelig å puste ut.2.

Overnatting i Hengekøye har blitt en populær aktivitet for mange. Gjøvikmarka og mjøskanten har mange flotte steder å tilby. Alt du trenger er en hengekøye og to solide trær på et passende stted for en fantastastisk "i naturen"-opplevelse
3.

Gjøvik Gård er et hyggelig sted å gå en tur i høstværet, eller dra på piknik. Smør med dere niste, eller plukk opp noe på en av byens deilige serveringssteder.
4.

FAUNO vinhus & pizzeria er en italiensk restaurant på Gjøvik med ekte sydlig stemning, gode viner og autentisk pizzaovn som både gir god varme og deilig håndlaget pizza. Et ypperlig sted for en velsmakende opplevelse med venninnegjenge.5.

Gå på en av kafeene i Gjøvik Sentrum eller på CC Gjøvik for en kopp kaffe, smoothie eller noe å spise på.

6.

Sopp-plukking med vennegjengen er en morsom og lærerik aktivitet. I skogene rundt Gjøvik finnes det mange delikatesser. Ta på turklær, kjøp en bok om ulike sopparter, ta med kniv og kurv og kos dere i skogen på en fin høstdag.7.

15. oktober er det konsert på Samfundet med Nan Renee, Ingvild Nagell-Dahl og Hege Øversveen.

Konserten starte klokken 20.00.
8.

Stolpejakten er et spennende fysisk lavterskeltilbud. Ta på høstklærne og gå en tur sammen på leting etter stolper i Gjøvik og omegn.


9.

Heim Quiz er Norges største ukentlige pubquiz. Bli med å konkurrer mot Lillehammer, Oslo og Fredrikstad på mandager klokken 19.30.