top of page

Gode grunner til å velge Gjøvik

01

Erfaren arrangementskompetanse

Gjøvik har mange aktører med stor arrangementskompetanse. Med mange års erfaring med å arrangere store og små arrangementer har Gjøvik en bred base av erfarne aktører. Fra lokale idrettsklubber til profesjonelle arrangementsbyråer, er det et bredt spekter av kompetanse og kunnskap tilgjengelig. Dette sikrer en trygg og profesjonell gjennomføring av arrangementene.

02

Fleksible og varierte lokasjoner

Gjøvik tilbyr et mangfold av gode lokasjoner for både kultur- og idrettsarrangementer. Fra moderne arenaer til naturskjønne utendørsområder, er det muligheter for å tilpasse arrangementene til ulike behov og formater. Byens varierte lokasjoner gir arrangører fleksibilitet til å skape unike opplevelser.

03

Teknologisk infrastruktur

Gjøvik har investert i moderne teknologisk infrastruktur som støtter arrangementer på høyeste nivå. Dette inkluderer tilgang til pålitelig internett, audiovisuelt utstyr og annen teknologi som er nødvendig for å gjennomføre vellykkede arrangementer. Arrangører kan være trygge på at de får den tekniske støtten de trenger for å levere kvalitetsarrangementer.

04

Samarbeidsvilje og nettverk

Gjøvik er kjent for sin samarbeidsvilje og evne til å skape sterke nettverk. Arrangører vil oppleve at de får støtte fra både lokale myndigheter, næringsliv og frivillige organisasjoner. Dette samarbeidet gir en solid plattform for å skape vellykkede arrangementer og gir muligheter for å skape synergier og utveksling av kunnskap.

05

Attraktiv beliggenhet og naturlige omgivelser

Gjøvik er omgitt av vakker natur, med Mjøsa, Norges største innsjø, som en imponerende kulisse. Denne naturlige skjønnheten skaper en unik atmosfære for arrangementene og gir deltakerne en ekstraordinær opplevelse. Samtidig er Gjøvik lett tilgjengelig med gode transportforbindelser, både fra Oslo-regionen og andre deler av Norge.

06

Tilbud for deltakerne

Gjøvik har et bredt spekter av overnattingsmuligheter, restauranter, butikker og aktiviteter som kan bidra til å skape en komplett opplevelse for besøkende. Byen har også et godt utviklet transportsystem, slik at deltakerne enkelt kan komme seg rundt og utforske det som byen har å tilby.

07

Støtte fra lokale ressurser

Gjøvik har et sterkt frivillig engasjement og en støttende lokalbefolkning som er vant til å være vertskap for store arrangementer. Dette bidrar til å skape en varm og inkluderende atmosfære. Gjøvik kommune og lokale aktører vil kunne tilby profesjonell støtte til arrangørene. Dette inkluderer hjelp med markedsføring, logistikk og samarbeid med lokale bedrifter og organisasjoner for å skape en vellykket og minneverdig opplevelse for alle involverte.

Alt i alt vil valget av Gjøvik som vertskapsby for et idretts- eller kulturarrangement være et smart valg. Byen tilbyr en unik kombinasjon av beliggenhet, fasiliteter og profesjonell støtte som vil sikre et vellykket arrangement for alle involverte.

Få tilgang til verktøykasse

Denne verktøykassen for arrangører er ment som en hjelp til å finne frem til ressurser som kan bistå i markedsføring av store arrangement.

Verktøykassen vil også komme med gode tips til hvordan man lager en markedsplan, hvilke kanaler man kan velge og bevisstgjøre arrangører på viktigheten av å ha tenkt på målgrupper, hensikt og formål.

Kontakt oss og få nedlastningskode
bottom of page