GJØVIK FASHION WEEKEND - LOGO-3.png

GJØVIK FASHION
WEEKEND ER TILBAKE

MOTESHOW PÅ JERNBANETORGET

Som tidligere år arrangeres det moteshow på Jernbanetorget i samarbeid med Gjøvik Sentrum og CC Gjøvik. Arrangementet er gratis, og det oppfordres til å stikke innom for å se på høstens nyheter.

AFTERNOON TEA

Samfundet byr på Afternoon Tea - fashion edition. 

 

Afternoon Tea er en velsmakende britisk selskapstradisjon, som har røtter tilbake til 1840-tallet. Omsider har tradisjonen fått feste også i Norge, og vi synes den passer perfekt på Samfundet, et historisk, ærverdig bygg fra 1880-tallet midt i Gjøvik sentrum. I 1. etasje kan man med mormor-servise kose seg med fingersandwicher, scones, makroner, kaker, nytrukket te og sprudlevann. 

barn-ikke-brud-1000px.jpg

TV-AKSJONEN

Årets Fashion Weekend støtter TV-aksjonens viktige budskap "barn, ikke brud" og det vil være aktiviteter tilknyttet TV-aksjonen. 

GUTTEKVELD

Det er satt sammen en guttekveld med ølsmaking og et eget moteshow. Moteshowet har fått navnet "Alt annet enn blått". Hensikten med moteshowet er å få gutter/menn ut av komfortsonen og tørre å bytte ut noen av de blå plaggene i garderoben. 

Gjøvik Fashion Weekend - Facebook-2.png

Strikk og drikk

Under pandemien har mange fått nye hobbier, og en populær hobby er strikking. Vi har gleden av å invitere til Strikk og Drikk på Samfundet lørdag 23. oktober kl 17-21. 

Arrangementet er for både erfarne og ferske strikkere. 

REDESIGN - SYKURS

Line Winterberg kommer til Gjøvik 22. oktober for å holde kurs innen sying. På kurset vil man lære hvordan et pledd kan bli til en deilig høstjakke.

Mer informasjon kommer!